Allmänna villkor för våra tjänster

Villkoren är för din skull

Nedanstående villkor har vi tagit fram för att din skull samt minska risken för eventuella missförstånd om vad som ingår i tjänsten. Mot den bakgrunden är det viktigt att du tar del av alla villkoren här nedan.

Bekräftat leveransdatum

Datumet för installation av värmepumpen framgår i vår orderbekräftelse eller enligt vad som är avtalat.

Det här ingår i tjänsten installation

  • Lista

Det här ingår inte i tjänsten

  • Lista

Tillstånd

Se till att du har alla nödvändiga tillstånd för att installationen kan utföras. Vi frånsäger oss alla eventuella tilläggskostnader för åtgärder efter installationen som kan uppkomma i samband med att tillstånd saknas.

Rutavdrag

När du anlitar oss för våra trädgårdstjänster så har du rätt att utnyttja rutavdraget. Du betalar med andra ord mindre för våra trädgårdstjänster. Det är ett avdrag vi gör direkt på slutfakturan.

Gör det här innan installationen

Det är viktigt att du gör nedanstående förberedelser innan avtalad tid för installationen av värmepumpen. På så sätt slipper du bli debiterad för extra timtid eller om det inte finns förutsättningar för att utföra installationen på den tidpunkt som var avtalat (se nedanstående avbokningsregler).

  • Lista

Resor och övriga tillägg

Reskostnader ingår i kostnaden för tjänsten men avgifter för parkering, färja, vägtullar och övriga tilläggskostnader för resan tillkommer.

Avbokningsregler

  • Fri avbokning inom två veckor efter bekräftad beställning, under förutsättning att inte arbetet har påbörjats. läs mer på sidan om ångerrätt
  • Sker avbokningen efter två veckor efter bekräftad beställning kommer vi att fakturera för beställda produkter samt 30 % på ej utfört arbete
  • Vi kommer att fakturera 30 % av arbetet om det inte finns förutsättningar för att utföra den inbokade tjänsten