Specialisttjänster för din robotgräsklippare

Välkomna till GTS Trädgård, din främsta expert inom alla aspekter av robotgräsklippare i Stockholm- och Uppsalaregionen. Utforska vårt omfattande utbud av tjänster, skapade för att förvandla ditt gräsklippande till en smidig och trevlig upplevelse.

Robotgräsklippare från erkända producenter

Estetiska och säkra installationer med maskinhjälp

Vi hjälper dig att komma i gång med din robot

Rengöring, service och vinterförvaring

Varför välja GTS Trädgård?

På GTS Trädgård förstår vi hur viktigt det är med en välskött gräsmatta. Det är därför vi erbjuder skräddarsydda tjänster, anpassade för att möta dina unika behov. Vi ser till att din robotgräsklippare fungerar på bästa sätt och håller din gräsmatta i toppform.

Konsultation med robotexperten

Våra experter har en omfattande erfarenhet och har genomfört flera tusen installationer. Detta säkerställer att du får en proffsig installation.

Personlig service

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på de unika förutsättningarna för din trädgård och dina specifika önskemål.

Miljövänligt

Vi använder miljövänliga metoder och produkter för att pyssla om dina träd på ett hållbart sätt.

Robert Hammar TrädgårdSmart profilbild
Robert Hammar

Stationerad i Uppsala och verkar även i norra Stockholm.

Tomas Gedal driver Gentas
Tomas Gedal

Stationerad i Stockholm och verkar i hela södra Stockholm och kranskommuner.

Få en perfekt klippt gräsmatta med våra premium robotgräsklippare!

Söker du efter den ultimata robotgräsklipparen? Utforska vårt urval av högkvalitativa modeller och tillbehör till försäljning. Vårt kunniga team finns här för att guida dig genom hela urvalsprocessen och hjälpa dig att hitta den perfekta robotgräsklipparen för din trädgård.
Honda Miimo

Kan uppgraderas med 10 års trygghet

Husqvarna Automower

Tillförlitliga robotgräsklippare

AL-KO Robolinho

Med tysk ingenjörsteknik

Ditt lokala företag i Stockholm och Uppsala

Vi är en lokal leverantör i Stockholm- och Uppsalaregionen, stolta över att kunna erbjuda vårt samhälle engagerade och kunniga tjänster. Vi strävar alltid efter att ge varje kund personlig uppmärksamhet och exceptionell service.
Vi är din betrodda partner

Våra experttjänster för robotgräsklippare

Installation av robotgräsklippare

Brett sortiment av kablar, och alltid nedgrävd kabel

Experttjänster för robotgräsklippare , installation av robotgräsklippare.

För en smidig och problemfri installation av din robotgräsklippare, lita på våra erfarna installatörer. Vi ser till att allt fungerar optimalt med hög prestanda och effektivitet redan från start.

Felsökning av signalkabel

Vi hjälper dig att komma igång med din robot

Felsökning av signalkabel

Har du problem med signalkabeln till din robotgräsklippare? Våra skickliga tekniker är redo att identifiera och åtgärda eventuella problem med signalkablar för att säkerställa att allt fungerar som tänkt.

Service och vinterförvaring

Heltäckande service för din robotgräsklippare

Vinterservice av robotgräsklippare

Håll din robotgräsklippare i bästa skick med våra specialiserade underhållstjänster. Vi erbjuder vinterservice och noggranna rengöringstjänster för att säkerställa driftsäkerhet säsong efter säsong.

Varför välja GTS Trädgård?

Varför GTS Trädgård är det betrodda valet

När det kommer till skötseln av din gräsmatta, vill du ha en samarbetspartner du kan lita på. Därför presenterar vi GTS Trädgård: en beprövad aktör med en stark grund i personlig service och teknisk expertis.

Lär dig mer om de unika fördelarna med att välja oss för att ta hand om din robotgräsklippare.

Personlig assistans

Vår One-2-One-tjänst säkerställer att du får personlig vägledning från konsultation till installation och löpande support.

Expertis

Med flera års erfarenhet inom branschen för vi med oss en oöverträffad expertis till varje tjänst vi erbjuder.

Framtidsbeständiga lösningar

Vi erbjuder uppgraderingar till högkvalitativa komponenter för att säkerställa att din robotgräsklippare är framtidssäker.

Kabelläggare
Utförda installationer
0 + st
Antal felsökningar
0 + st
År i branschen
0 +
Kundnöjdhet
0

Vad säger kunderna?

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen med hög kvalitet och omtanke. Vårt mål är att vara en pålitlig samarbetspartner som alltid levererar resultat av hög kvalitet.

Vi är experter på robotgräsklippare och kan hjälpa dig med allt från installation till underhåll, reparation och uppgraderingar.

Våra tekniker besitter gedigen kunskap om olika varumärken och modeller av robotgräsklippare och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Frågor och svar
Robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala
Vanliga Frågor om Experttjänster för Robotgräsklippare

Aktuella frågor

Har du frågor? Utforska vår F&S-sektion för att hitta svar på vanliga frågor om robotgräsklippare och våra tjänster.

Något du funderar över?

Om du inte finner svar på dina frågor här, eller om det finns något du funderar över när det gäller din robotgräsklippare och våra tjänster, tveka inte att kontakta oss.

Vi på GTS Trädgård värderar direkt kommunikation med våra kunder och är alltid redo att erbjuda ytterligare information och assistans. Din tillfredsställelse är vår prioritet och dina frågor är viktiga för oss.

För att upprätthålla optimal prestanda rekommenderas regelbunden service årligen, vanligtvis efter avslutad säsong. Vår vinterservice ser till att din robotgräsklippare är ren, genomgången och redo att möta nästa säsong med bravur.

Ja, vi tillhandahåller professionell installation oavsett var du har köpt din robotgräsklippare. Våra experter ser till att installationen utförs korrekt för att säkerställa optimal prestanda.

Med vår passion för personlig service och teknisk expertis placerar vi oss i en egen liga. Vi tillhandahåller One-2-One-tjänster och garanterar att varje kund erhåller skräddarsydda lösningar enligt sina individuella behov.

Vi betjänar kunder i Stockholm och Uppsala-området med tyngdpunkt på lokal närvaro och snabb service.

För att förbereda trädgården på bästa sätt, rekommenderas en gedigen grundförberedelse. Det innebär att rensa trädgården från större föremål, stenar och högt gräs för att underlätta installationen och framtida underhåll. GTS Trädgård erbjuder även konsultation och kan assistera med trädgårdsförberedelser vid behov.

Relaterade artiklar

Välj GTS Trädgård för en grönare framtid

Vi på GTS Trädgård är engagerade i att tillhandahålla ledande experttjänster för robotgräsklippare. Vårt mål är att erbjuda enastående service för att göra gräsklippningen enkel, effektiv och njutbar för alla våra kunder.

Tack för att ni överväger oss för att ta hand om er gräsmatta – kvalitet, pålitlighet och kundnöjdhet står alltid i fokus hos oss.

Kontakta Robert eller Tomas!

Redo att höja din upplevelse av gräsklippning? Kontakta vårt vänliga team på GTS Trädgård för att utforska hur vi kan hjälpa dig att enkelt uppnå den perfekta gräsmattan.

Vi ser fram emot att dela med oss av vår expertis i din resa för gräskötsel!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 2
Fyll i för- och efternamn
Välj typ av fråga