Trädgårdstjänster

Trädgårdsservice i Stockholm och Uppsala

Vi tar hand om dina trädgårdsbekymmer i Stockholm och Uppsala!

Vill du njuta av en välskött trädgård utan att behöva tänka på gräsklippning, kanttrimning, ogräsrensning, lövblåsning, räfsning och rabattrensning? Då har du hamnat rätt! Hos GTS Trädgård erbjuder vi trädgårdsservice för att underlätta trädgårdsskötseln till ett fast och konkurrenskraftigt pris.

Lilla paketet

Vi utför enklare trädgårdsarbeten med våra redskap av normalt två personer.
3 980 kr

7 arbetstimmar

Priset är inklusive moms och efter rutavdrag.

Baspaket

Vi utför enklare trädgårdsarbeten med våra redskap av normalt två personer.
7 460 kr

14 arbetstimmar

Priset är inklusive moms och efter rutavdrag.

Stora paketet

Vi utför enklare trädgårdsarbeten med våra redskap av normalt tre personer.
9 990 kr

21 arbetstimmar

Priset är inklusive moms och efter rutavdrag.

Varför välja GTS-Trädgård?

Skönhet blommar i hjärtat likväl som i trädgården.

Vi inser vikten av att ha en välskött trädgård som ger dig glädje utan att kräva din omedelbara uppmärksamhet. Med vårt fasta pris och vår expertis inom trädgårdsskötsel kan du vara trygg med att din trädgård kommer att skötas med omsorg och precision.

Kontakta oss idag för att ge din trädgård den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar i Stockholm och Uppsala!

Gräsklippning:

Vår noggranna och effektiva gräsklippningstjänst garanterar en välklippt och prydlig gräsmatta som är redo för avkoppling och lek.

Kanttrimning:

För skarpa och välskötta gräskanter som ger din trädgård en polerad och professionell look.

Ogräsrensning:

Vi tar bort ogräset så att dina blomsterbäddar och rabatter kan lysa upp trädgården i full blom.

Lövblåsning och räfsning:

Våra experter tar hand om löven på ett snabbt och effektivt sätt, vilket lämnar din trädgård ren och fräsch.

Rensning av rabatter:

Vi ser till att dina rabatter är fria från oönskat material och redo att visa upp dina vackra blommor och växter.

Vanliga frågor om våra trädgårdspaket

Frågor och svar

Upptäck vanliga frågor och svar om våra trädgårdstjänster i Stockholm och Uppsala här.

Vi har sammanställt information för att ge dig djupare insikt i hur GTS Trädgård förvandlar din trädgård till en drömoas.

Vår service skräddarsys efter varje kunds unika behov, oavsett om du är bosatt i Stockholm eller Uppsala.

Genom att gå igenom dessa frågor och svar hoppas vi att du får all den information du behöver för att välja oss som din trädgårdspartner.

GTS Trädgård erbjuder sina tjänster i hela storstadsregionen kring Stockholm och Uppsala. Om du befinner dig utanför detta område, är du varmt välkommen att kontakta oss för att utforska alternativen!

På GTS Trädgård värderar vi tydlighet och öppenhet. Därför tillhandahåller vi alla våra trädgårdstjänster till fasta priser utan några dolda kostnader. Priset beror på din trädgårds storlek och de tjänster du väljer.

GTS Trädgård strävar efter att tillgodose alla våra kunders behov. Vid behov av extra tjänster utöver ditt fastprispaket, kan vi erbjuda dessa till ett konkurrenskraftigt pris. För mer information och en skräddarsydd offert, vänligen kontakta oss.

Valet beror på dina individuella behov och önskemål. Vi erbjuder en mångfald av tjänster, från enstaka till regelbunden skötsel varje vecka, varannan vecka eller månadsvis. Tillsammans skapar vi ett skräddarsytt schema som passar just din trädgård.

Att boka våra tjänster är smidigt. Du kan antingen kontakta oss direkt via vår hemsida, ringa eller skicka ett e-postmeddelande. Vi kommer att diskutera dina behov, skapa en skräddarsydd plan och bestämma en tid för vårt första besök. Låt GTS Trädgård förvandla din trädgård till en oas!

Välj GTS Trädgård för en grönare framtid

Vi på GTS Trädgård brinner för trädgårdar och har djup kunskap om växtlivet. Med vår passion och expertis kan vi garantera att din trädgård frodas under vårt ansvar.

Våra trädgårdstjänster är designade för att skapa en vacker och funktionell trädgård åt dig. Vi använder endast de finaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att din trädgård är i toppskick året runt.

För oss är det mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Vi brinner för trädgårdar och hoppas att du också gör det. Låt oss ta hand om din trädgård så kan du njuta av den utan bekymmer. Kontakta oss för en grönare och mer omtänksam framtid för dina växter och blommor! Vi på GTS Trädgård är redo att sköta din trädgård med passion och expertis så att du kan njuta av en välskött och vacker utomhusmiljö.

Boka eller kontakta oss!

Vi finns här för att förverkliga din trädgårdsdröm. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov. Låt GTS Trädgård bli din partner i att skapa en vacker och välskött trädgård.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 2
Fyll i för- och efternamn
Välj typ av fråga