Ett grönare liv med GTS Trädgård!

Välkommen till GTS Trädgård, din professionella partner inom gräsmattsvård! Vi hjälper till att förvandla din dröm om den perfekta gräsmattan till verklighet, oavsett om det är underhåll, renovering, punktbehandlingar eller en helt ny etablering. Vi har kompetensen och erfarenheten att realisera din vision.

Ge din trötta gräsmatta en omstart med vår utarbetade metod

Vi ger din gräsmatta bästa omvårdanden med proffsprodukter

Skötsel av gräsmatta

Ta hjälpa av oss för punktinsatser till större projkten

Varför välja GTS Trädgård för gräsmattstjänster?

Det finns goda skäl till att GTS Trädgård är det självklara valet för gräsmattstjänster. Vi erbjuder inte bara toppklassiga tjänster, utan även engagerad och personlig service.

Vår filosofi är att alltid sätta kunden i fokus och göra det lilla extra för att uppnå deras önskemål. Vi tror på att bygga långvariga relationer med våra kunder och se till att de är nöjda över tid.

Anpassade lösningar för varje gräsmatta

Vi inleder varje projekt med en omfattande konsultation för att helt förstå dina behov och visioner och anpassar våra skötsel- och underhållsstrategier till just din gräsmattas potential och krav.

Renovera din gräsmatta med GTS Trädgård

Vårt team av planskötare är dedikerade till att leverera fantastiska resultat och skapa en gräsmatta som kommer att imponera på både dig och dina grannar.

Lokal aktör inom gräsmattstjänster

Som en lokal aktör inom gräsmattstjänster, är vi stolta över att kunna erbjuda snabb och personlig service och bygga nära relationer med våra kunder.

Robert Hammar TrädgårdSmart profilbild
Robert Hammar

Stationerad i Uppsala och verkar även i norra Stockholm.

Tomas Gedal driver Gentas
Tomas Gedal

Stationerad i Stockholm och verkar i hela södra Stockholm och kranskommuner.

Renovera din gräsmatta med GTS Trädgård

Vårt team av planskötare är dedikerade till att leverera fantastiska resultat och skapa en gräsmatta som kommer att imponera på både dig och dina grannar. Oavsett om din gräsmatta behöver en uppfräschning, återställande eller helt nytt gräs så har vi det bästa teamet för jobbet. Vi använder bara de bästa verktygen och teknikerna för att få den perfekta gräsmattan som är tålig mot väder och slitage.

Professionell expertis

Vårt team har den kunskap och de färdigheter som behövs för att identifiera och lösa eventuella problem med din gräsmatta.

Personlig anpassning

Vi förstår att varje trädgård är unik. Därför skapar vi skräddarsydda renoveringsplaner som passar dina behov och önskemål.

Hållbarhet och långsiktighet

Genom att använda högkvalitativa material och beprövade metoder, håller vi din gräsmatta vacker och välmående länge.

Lokal aktör inom gräsmattstjänster

Som en lokal aktör inom gräsmattstjänster, är vi stolta över att kunna erbjuda snabb och personlig service och bygga nära relationer med våra kunder. Vårt mål är att hjälpa dig skapa en vacker och välskött utomhusmiljö som du kan njuta av året runt.

Vi förstår att varje trädgård är unik och har olika behov, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för varje kund. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och föreslår sedan lämpliga åtgärder baserat på din trädgårds storlek, layout och budget.

Varje gräsmatta är unik

Våra experttjänster för gräsmattor

Renovering av gräsmattor

Ge ett nytt liv till gräsmattan

Nyrenoverad gräsmatta i Täby

Få en frodig gräsmatta idag! Vår experttjänst för renovering inkluderar gödsling, luftning, vertikalskärning, markavjämning och bevattning. Med oss ger du din slitna och trötta gräsmatta ett nytt friskt liv.

Vårdprogram för gräsmattan

Heltäckande program

Gödsling av gräsmatta med flytande gödsel i Stockholm

Ge din gräsmatta kärlek den förtjänar! Vår gödslingstjänst ger näring som behövs för en grön, frodig och hälsosam gräsmatta. Ge din gräsmatta allt den behöver för att hålla sig frisk och stark.

Skötsel av gräsmattan

Punktinsatser eller det stora

Motordriven vertikalskärare för att riva bort gräs och mossa

Lufta din gräsmatta för en optimal tillväxt! Vi erbjuder också vertikalskärning och bevattningstjänster för att skapa en frisk och tålig gräsmatta. Upptäck vårt utbud av gräsmatteservice idag!

Varför välja GTS Trädgård?

Varför GTS Trädgård är din pålitliga partner

Vår passion för trädgårdar, vår gedigna erfarenhet och djupa kunskap, och vår öppna kommunikation och förtroendefulla relationer med kunder gör oss till en trygg och pålitlig partner.

Engagerad service

Vår passion för trädgårdar genomsyrar allt vi gör, och vi är dedikerade till att leverera en service som överskrider dina förväntningar.

Expertkunskap

Med vår gedigna erfarenhet och djupa kunskap, kan du lita på oss för att hantera alla dina trädgårdsbehov på ett professionellt sätt.

Transparens och tillförlitlighet

Vi tror på öppen kommunikation och att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder, vilket skapar en trygg och pålitlig miljö för samarbete.

Begränsat antal renoveringar
0 st år
Gödslingsabonnemang
0 ggr/år
År i branschen
0 +
Kundnöjdhet
0

Vad säger kunderna?

Våra kunder är grunden till vår framgång, och deras feedback är det som gör att vi ständigt strävar efter att förbättras.

Frågor och svar
Experttjänster för gräsmattor
Vanliga Frågor om Experttjänster för gräsmattor

Aktuella frågor

Vi förstår att du kan ha frågor om våra tjänster, och vi är här för att ge dig de svar du behöver. Här hittar du svar på fem vanliga frågor.

Funderar du över något specifikt?

Om du inte hittar svaren du söker här eller har frågor om din gräsmatta och våra tjänster, tveka inte att kontakta oss.

På GTS Trädgård prioriterar vi direkt kommunikation med våra kunder och är alltid redo att ge mer information och hjälp. Din tillfredsställelse är vår främsta målsättning, och vi uppskattar dina frågor.

Efter varje renovering ser vi till att installera en helautomatisk bevattningsanläggning.

Det innebär att du kan luta dig tillbaka och låta tekniken sköta vattningen åt dig. Anläggningen är designad för att vattna gräsmattan med precis rätt mängd vatten, baserat på dess faktiska behov.

Om det skulle vara en period av ovanligt regnigt väder, är det enkelt att justera inställningarna. Detta ger din gräsmatta precis det den behöver för att vara frodig och inbjudande, utan att du behöver lyfta ett finger.

Tidig höst eller vår är idealiska tider för renovering, då klimatet stödjer fröets groning och tillväxt samtidigt som det minskar konkurrens från ogräs.

Även om tidig höst och vår är ideala för gräsmatterenovering, förstår vi att varje trädgårdsprojekt är unikt och tidsplaner varierar. Lyckligtvis kan GTS Trädgård leverera utmärkta resultat under alla säsonger tack vare vår installation av helautomatiska bevattningsanläggningar.

En sådan anläggning säkerställer att din gräsmatta får optimal mängd vatten, vilket är avgörande för gräsets återhämtning och tillväxt efter renovering, oberoende av väderförhållanden.

Detta innebär att du inte behöver oroa dig för tidsbegränsningar – vi anpassar oss efter dig och ser till att din gräsmatta får den omsorg den förtjänar, oavsett årstid.

Under vår personliga konsultation kommer vi att bedöma din trädgårds unika förhållanden, inklusive jordtyp, klimat och solbelysthet för att rekommendera den bästa grästypen för din gräsmatta.

Absolut, du kan köpa våra högkvalitativa produkter och sköta gödslingen själv.

Men låt oss berätta en liten hemlighet – att använda våra tjänster kostar ofta inte mycket mer än att göra det själv. Plus, när du väljer våra tjänster får du inte bara tillgång till våra produkter, utan även till vårt expertteams omfattande kunskap och skickliga handlag.

Föreställ dig den tryggheten i att veta att din gräsmattas näringsbehov tas om hand av någon som verkligen förstår sig på trädgårdsarbete.

Med en anpassad gödslingsplan och regelbunden uppföljning, bekämpar vi gräsets fiender och säkerställer att din trädgård blomstrar år efter år. Och visst, det finns en viss tillfredsställelse i att göra jobbet själv, men tänk på den tiden du sparar och de där små men ack så viktiga detaljerna som vårt team inte missar.

Låt oss tillsammans ta din gräsmatta till nästa nivå av perfektion.

Det är inte nödvändigt att du är hemma, men vi uppskattar alltid möjligheten att gå igenom arbetet tillsammans med dig antingen före eller efter behandlingen för att garantera att arbetet motsvarar dina förväntningar.

Relaterade artiklar

Tänk på ett grönare liv med GTS Trädgård

Att välja GTS Trädgård är att ge din trädgård det lilla extra. Vi är pionjärer inom gräsmatteskötsel, och vår framgång har lockat många blickar mot oss.

Det är sant att många konkurrerande företag håller ett vakande öga på oss och ofta försöker kopiera våra framgångsrika metoder och innovativa tillvägagångssätt. De inspireras av vår expertis och vår kunskap, vilket vi ser som den finaste formen av erkännande.

I en bransch där imitation ses som det högsta berömmet står det klart att vi är ledande. Ändå finns det bara en GTS Trädgård – där djup förståelse för gräsmattans konst och vetenskap kombineras med kärleken för denna gröna oas.

Välj en partner som inte bara utövar gräsmatteskötsel, utan definierar den. Låt oss tillsammans skapa en grönskande miljö som andra ser upp till, en plats där varje tuva och grässtrå vittnar om kvalitet och omtanke.

Kontakta Robert eller Tomas!

Redo att höja din upplevelse av en frodig gräsmatta? Kontakta vårt vänliga team på GTS Trädgård för att utforska hur vi kan hjälpa dig att enkelt uppnå den perfekta gräsmattan.

Vi ser fram emot att dela med oss av vår expertis i din resa för gräskötsel!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 2
Fyll i för- och efternamn
Välj typ av fråga