Experttjänsterna för trädvård

Experttjänster inom trädvård

Välkomna till GTS Trädgård, dina specialister inom trädvård! Vi levererar tjänster i toppklass, inklusive häckfräsning, stubbfräsning, trädbeskärning och trädfällning, i Uppsala och Stockholm.

Genom vår gedigna erfarenhet och moderna utrustning, hjälper vi dig att skapa en fantastisk trädgård utan besvär. Låt oss se till att dina träd får den omsorg de behöver.
Stubbfräsning

Snabb och enkel borttagning av fällda träd
Häckfräsning

Glöm krångel och arbete med att ta bort häcken
Trädvård

Vi ombesörjer dina träd eller tar ner dem helt

Våra trädvårdstjänster

Att skapa och upprätthålla en drömträdgård kan vara en utmaning, men med GTS Trädgård vid din sida behöver du inte göra allt på egen hand.

Vi tar bort envisa häckar och stubbar på ett effektivt och miljövänligt sätt. Dessutom hjälper vi dig att plantera nytt och ger dina växter den omsorg de behöver för att frodas och bli starka.

Expertkunskap

Vi har lång erfarenhet av trädvård och en djup förståelse för olika trädarters särskilda behov.

Personlig service

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på de unika förutsättningarna för din trädgård och dina specifika önskemål.

Miljövänligt

Vi använder miljövänliga metoder och produkter för att pyssla om dina träd på ett hållbart sätt.

Robert Hammar TrädgårdSmart profilbild
Robert Hammar

Stationerad i Uppsala och verkar även i norra Stockholm.

Tomas Gedal driver Gentas
Tomas Gedal

Stationerad i Stockholm och verkar i hela södra Stockholm och kranskommuner.

Varför du ska välja oss för trädvård

Vi erbjuder professionell trädvård, inklusive häckfräsning, stubbfräsning och trädbeskärning. Med vår high-tech utrustning tar vi bort envisa häckar och stubbar, vilket sparar dig tid och arbete. Vi tillhandahåller också plantering och skötsel av dina träd. Våra skräddarsydda lösningar är anpassade efter dina specifika behov och önskemål.

Professionell expertis

Hos oss är varje projekt unikt och varje träd får den uppmärksamhet det förtjänar.


Personlig anpassning

Vi förstår att varje trädgård är ett personligt projekt. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina behov och önskemål.


Hållbarhet och långsiktighet

Vi använder hållbara metoder och material för en vacker trädgård som gynnar ekosystemet och bevarar den för kommande generationer.

Vi är din lokala trädvårdsexpert

Vi är dina lokala experter inom trädvård i Stockholm och Uppsala, med en djup förståelse för lokala förhållanden och specifika utmaningar. Kontakta oss med ett enkelt telefonsamtal – vi står alltid redo att snabbt rycka in när du behöver oss.


Kontakta oss idag

Våra specialområden

Våra experttjänster inom trädvård

Stubbfräsning

Bli av med stubbar snabbt och enkelt

Våra trädgårdstjänster är inom trädvård, här stubbfräsning i Uppsala.

Vår stubbfräsningstjänst erbjuder smidig och effektiv borttagning av stubbar och rötter. Med modern utrustning, proffsig expertis och vänlig service löser vi dina trädgårdsproblem åt dig. Tjänsten utförs i Stockholm och Uppsala.


Lär mer om stubbfräsning

Häckfärsning

Slipp besväret med att få bort häcken

Häckborttagning med stubbfräs

Vår häckfräsningstjänst erbjuder enkel borttagning av häckar med proffsig expertis och modern utrustning. Kontakta oss för konkurrenskraftiga priser i Stockholm och Uppsala. Berätta hur vi kan hjälpa dig!


Läs mer om häckfräsning

Trädvård

Vi tar hand om dina träd eller tar bort dem helt och hållet

Trädbeskärning och trädvård

Vår trädbeskärning och trädvårdstjänst erbjuder professionell hjälp för träd, fruktträd och buskar i Stockholm och Uppsala. Vi fokuserar på hälsa, struktur och säkerhet med dokumenterade arbetsorder.


Läs mer om trädvård

Varför välja GTS Trädgård?

Varför GTS Trädgård är det tillförlitliga valet?

Välj oss för tillförlitlig och högkvalitativ trädvård. Med precision, omtanke och gedigen kunskap förvandlar vi din trädgård till en frodig legend. Varje gren och varje stubbe tar dig närmare din gröna oas. Utforska varför vi är det tillförlitliga valet för trädvård – hos oss väntar kvalitet vid varje trädgren.

Tillförlitlighet

Vi kommer alltid i tid, utför vårt arbete effektivt och lämnar din trädgård snyggare än vi fann den.

Transparens

Vi ger tydliga prisuppgifter och inga dolda avgifter. Du vet alltid vad du betalar för.

Kundnöjdhet

Vår högsta prioritet är din tillfredsställelse. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje tillfälle.

Stubbfräs
0
+ st
Antal kunder
0
+ st
Antal projekt under året
0
+
År i branschen
0
Kundnöjdhet

Vad säger kunderna?

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder inom trädvård den bästa servicen med hög kvalitet och omtanke. Vårt mål är att vara en pålitlig partner som levererar högkvalitativa resultat. Med specialisering inom trädbeskärning erbjuder vi expertis från planering till vård, beskärning och trädfällning. Våra arborister har djupgående kunskap om olika trädarter och tekniker för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Frågor och svar
Trädvård i Stockholm och Uppsala
Vanliga Frågor om Experttjänster inom trädvård

Aktuella frågor

När vi närmar oss den värdefulla konsten att vårda träd och hålla dem i bästa skick, möts vi ibland av frågor och funderingar från våra kära GTS Trädgårds kunder. Att dela med oss av vår kunskap och expertis är av yttersta vikt för att säkerställa din trygghet i trädvårdsbesluten.

Här finner du svar på några vanligt förekommande frågor gällande stubbfräsning, häckfräsning och allmän trädvård. Om du inte hittar de svar du söker eller om du önskar personlig rådgivning, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans tar vi hand om dina träd med precision och omsorg.Varför är stubbfräsning viktigt för min trädgård?
Stubbfräsning är avgörande för att undvika hinder i trädgården och förhindra tillväxten av oönskade skott från stubben. Vår stubbfrästjänst säkerställer en smidig process för att avlägsna stubbar effektivt.


Vilka fördelar erbjuder er häckfräsningstjänst?
Vår häckfräsningstjänst ger dig möjlighet att trimma och forma häckar på ett effektivt sätt. Vi tar bort överflödiga grenar och formar häcken enligt dina önskemål, vilket resulterar i en välmående och attraktiv häck.


Hur ser ert tillvägagångssätt ut när ni utför stubbfräsning?
Vi börjar med att utvärdera stubbens storlek och placering för att välja rätt typ av stubbfräs. Sedan utför vi själva fräsningen genom att mal ner stubben till små flisor. Slutligen kan vi antingen ta bort flisorna eller använda dem som täckmaterial i trädgården.


Varför är professionell trädvård viktig för hälsan och skönheten hos mina träd?
Trädvård är avgörande för att säkerställa trädens hälsa, säkerhet och estetik. Det inkluderar regelbunden beskärning, gödsling och sjukdomsbehandling för att förebygga skador och bevara trädens struktur och skönhet.


Vilka tjänster erbjuder ni för trädvård?

Vi erbjuder en rad trädvårdstjänster, inklusive beskärning, gödsling, sjukdoms- och skadedjursbekämpning samt trädfällning vid behov.

Vår utbildade personal och dokumenterade arbetsordning säkerställer att träden tas om hand på bästa sätt, samtidigt som vi erbjuder förmånliga rutavdrag på arbetskostnaden.

Relaterade artiklar


Rutavdrag på stubbfräsning Stockholm och Uppsala

Så fungerar rutavdrag på stubbfräsning

Stubbfräsning

Guide: Så förbereder du för Stubbfräsning i Stockholm

Inför stubbfräsning i Uppsala

Så gör du din trädgård redo för Stubbfräsning i Uppsala

Stubbfräsning i Stockholm

Pris stubbfräsning av stubbar-häckar-buskar
No posts found

Välj GTS Trädgård för en grönare framtid

När det kommer till trädvård, är GTS Trädgård det uppenbara valet. Med vår kombination av expertis, personlig service och lokala insikter kan vi erbjuda en trädvårdsservice i en klass för sig.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömträdgård. Kontakta oss redan idag!


Om ossBroschyr

Kontakta Robert eller Tomas!

Vill du bli av med dina trädbekymmer? Kontakta oss på GTS Trädgård för att utforska hur vi kan hjälpa dig att skapa din drömträdgård.

Vi ser fram emot att dela med oss av vår expertis!
[email protected]
010-214 61 50

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär. – Step 1 of 2

Fyll i för- och efternamn *

Välj typ av fråga *Click or drag files to this area to upload.
You can upload up to 5 files.

Här har du möjlighet att ladda upp filer eller fotonVälj från listanVälj från listanVälj från listanVälj från listanSkriv och berätta vad du behöver hjälp med!Skriv och berätta vad du behöver hjälp med!Skriv och berätta vad du behöver hjälp med, och ange fabrikat och modell på robotgräsklipparen som ska installeras.Ange hur många stubbar du vill få bort, och berätta hur stora stubbarna är (mått inkl. rotben)!Skriv hur många buskar du vill få bort!Skriv ned antal meter häck som önskas tas bort!

Click or drag a file to this area to upload.

Ladda gärna upp filer eller foton som kan vara till hjälp för att kunna svara på din förfrågan!

Adress *

Används för faktureringen


Laddar