Försäljning av robotgräsklippare

Professionell försäljning av robotgräsklippare

Kontakta oss för försäljning av robotgräsklippare om du vill vara säker på att du får rätt robotgräsklippare till dina gräsytor.

Våra erfarna robotexperter har sålt och installerat tusentals robotgräsklippare genom åren. Det gör att de tillsammans med dig kan ta fram en gräsklippare som passar dina behov bäst.


Kontakta

Varför en robotgräsklippare?

Vi brukar säga att en robotgräsklippare är lika given som en diskmaskin eller en robotdammsugare till hushållet. Det beror på att klipparen är helt självgående och den kommer att underlätta din vardag och du får då mer tid till roligare saker än tråkig gräsklippning. Av det skälet kommer robotgräsklipparen bli lika uppskattad maskin som dina övriga hushållsmaskiner, om inte högre.

Det är inte bara vardagen som blir bekvämare när en robot tar hand om gräsklippningen utan gräsmattan kommer att bli grönare och friskare. En förklaring till detta är att gräset mår bra av att den klipps ofta och regelbundet. Som ett resultat härav blir gräsmattan både friskare, tätare och också grönare.

Fråga dig inte varför en robotgräsklippare, utan fråga dig varför behöver du vår expertis? Läs vidare så berättar vi mer om vår försäljning av robotgräsklippare och varför du ska anlita oss.

Din totalentreprenör

av en ny robotgräsklippare

Vår erfarenhet är att mycket kan gå fel när våra kunder har köpt robotgräsklipparen själva och anlitar oss för installationen. Inköpet kan ha skett på internet eller rent fysiskt i en butik i kontakt med en säljare. Det beror på att det är väldigt svårt att få en uppfattning om hur tomten ser ut via ett telefonsamtal och genom att titta på Google Maps.

När vi säljer en robotgräsklippare vill vi alltid titta på förutsättningarna innan försäljningen sker. Det eftersom vi vill att våra kunder ska vara helt nöjda med inköpet och på så sätt slipper vi en eventuell reklamation. Vill inte du att ska bli rätt från början? 

Av den anledningen ska du kontakta oss för inköpet av en ny robotgräsklippare. Du kommer då att vara i kontakt med samma person som blir din säljare och installatör av robotgräsklipparen. Det innebär att risken för felinköp blir minimal eftersom vi kommer att gå igenom alla förutsättningar med dig hemma hos dig eller på din arbetsplats.


Jag vill bli kontaktad

Allt i ett lösning

Oavsett om du köper din robotgräsklippare till dig själv eller till din verksamhet så kan vi bli din helhetsleverantör

Konsultation

Våra erfarna robotexperter har sålt och installerat tusentals robotgräsklippare. Det innebär att de vet vad som fungerar och inte

Försäljning

Försäljning av robotgräsklippare sker direkt utan några mellanhänder. Du får din nya gräsklippare levererad av vår montör av robotgräsklipparen

Installation

Din personliga kontaktperson som säljer roboten till dig kommer också att installera robotgräsklipparen åt dig

Service och vinterförvaring

Gör som många andra av våra kunder och låt oss ta hand om service- och vinterförvaringen av robotgräsklipparen

Våra robotgräsklippare

Vi säljer robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala

Vi är din lokala leverantör av din nya robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala. Ta kontakt med oss redan idag om du önskar få hjälp med att välja rätt modell av klippare som passar dina förutsättningar bäst.

Försäljning av robotgräsklippare i Uppsala och norra Stockholm

Robert Hammar driver TrädgårdSmart

Vår säljare i Uppsala och norra Stockholm

Vår säljare och montör av robotgräsklippare är Robert. Han blir din kontaktperson i Uppsala och norra Stockholm. Robert utgår ifrån Bälinge i Uppsala och verkar i hela Uppsala och norra Stockholm.

Av Robert kan du få hjälp med val av en robotgräsklippare som passar din fastighet och förutsättningar, service och installation av gräsklipparen. Förutom att han kan hjälpa dig med robotgräsklippare så är han expert på gräsmattor och kan fräsa bort dina stubbar samt montera din luftvärmepump.

Försäljning av robotgräsklippare i södra Stockholm

Tomas Gedal driver Gentas

Vår säljare i södra Stockholm

Tomas är vår säljare och montör av robotgräsklippare i södra Stockholm. Han tar hand om hela processen från rådgivning till att robotgräsklipparen är på plats hemma hos dig. Tomas utgår ifrån Trångsund i Stockholm och verkar i södra Stockholm.

Tomas hjälper dig med val av robot på plats i din trädgård, och han kan även hjälpa dig med sin expertis inom gräsmattevård och han kan även ta bort dina stubbar med sin stubbfräs samt installera din luftvärmepump.

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Du är välkommen att kontakta oss för försäljning av robotgräsklippare och om du behöver hjälp med inköpet. Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan och berätta hur vi kan hjälpa dig. Kanske du vill att vi kommer ut och tittar på din trädgård och om det finns förutsättningar för en robot.

[wpforms id=”1321″]


Nyinstallerad robotgräsklippare i drift på gräsmattan
DriftsättningFörsäljning av robotgräsklippare med hemleverans
LeveransLeverans efter försäljning av robotgräsklippare.
UpppackningDriftsättning av en ny robotgräsklippare
Installation

Kom i kontakt med oss!

Berätta hur GTS Trädgård kan hjälpa dig, välj den kontaktform som passar dig bäst. Under dagarna är vi ute på arbeten och då kan vi ha begränsad möjlighet att svara i telefon. Dock försöker vi återkoppla så snart det bara går.

 


Ring till oss!

Slå oss en signal, men tänk på att det kan vara svårt att komma fram till oss under högsäsong. Du når oss på 010-214 61 50.

 


Kontakta oss!

Vi har gjort det väldigt smidigt för dig med hjälp av vårt kontaktformulär. Med det kan du även boka in en tid direkt.

 


Skicka ett mejl!

Droppa ett mejl till oss med dina funderingar eller önskemål. Vår adress är [email protected]

Frågor och svar

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna.

Blir det dyrare att köpa robotgräsklipparen av er?

Om du är helt säker på vilken robotgräsklippare du ska ha så blir det troligtvis billigare göra köpet på nätet. Dock är vår erfarenhet att de flesta gör ett felaktigt val och hela inköpet blir en dyrköpt läxa.

Erbjuder ni avbetalning på robotgräsklipparen?

Vi kan erbjuda avbetalning på både robotgräsklipparen och installationen. En förutsättning är att du inte har några betalningsanmärkningar. Kontakta någon av våra robotexperter för försäljning av robotgräsklippare för mer information.

Levereras robotgräsklipparen av er montör?

Absolut, det är det som är poängen med vår allt i ett lösning. Du har en direkt personlig kontakt med din säljare som blir också din montör och tekniker av robotgräsklipparen.