Professionell stubbfräsning Stockholm Uppsala

Professionell stubbfräsning Stockholm & Uppsala

Anlita oss om du önskar ta bort stubbar i din trädgård utan någon större ansträngning. Vi hjälper dig med att få bort stubben som blev kvar efter trädfällningen. Låt oss göra det tunga arbetet åt dig och på så sätt spar du tid och krafter till annat, som att stapla ved.

Vi fräser bort oönskade stubbar och rötter i hela Stockholm och- Uppsalaområdet. Vad väntar du på, boka en tid redan idag!


Boka en tid

Varför ska jag anlita er för stubborttagningen?

Du ska anlita oss för att ta bort dina stubbar om du är mån om din gräsmatta och robotgräsklipparens funktion. Våra expertområden är gräsmattor och försäljning och installation av robotgräsklippare samt stubbfräsning. Det innebär att vi kan ge dig en bättre tjänst där många andra företag saknar den kompetens vi besitter. Det har att göra med att många kunder anlitar oss efter det att de har fått sina stubbar bortfrästa av något annat företag och behöver vår expertis för att laga förstörda gräsmattor eller kabelbrott till robotgräsklipparens begränsningskabel.
Blir det skador på gräsmattan eller på robotens signalkabel så kommer du att få direkt hjälp med det eller råd hur du åtgärdar skadorna. Detta leder till att du slipper onödigt besvär eller extra kostnader i samband med borttagningen av stubbarna.

Ta bort stubbar med stubbfräs

Att ta bort stubbar med en stubbfräs går snabbt och är tryggt för både din hälsa och trädgårdsmiljön. Genom att ta bort oönskade stubbar från fällda träd med en maskinell stubbfräs får du träflis som en restprodukt. Träflisen kan du återanvända som marktäckare eller som näringsrikt material till komposten.
Du får mer tid över och sparar pengar när du anlitar oss för att få bort stubbarna. Enligt Skatteverkets regler för rutavdrag på trädgårdsarbete kan avdrag göras på hela arbetskostnaden för borttagande av träd, buskar, stubbfräsning och vedkapning. Det resulterar i att kostnaden för stubbfräsningen blir lägre än om du skulle ta bort stubbarna själv
När du anlitar Robert eller Tomas för fackmannamässig borttagning av stubbar kan du vara säker på att arbetet görs snabbt, effektivt och säkert. Därtill kommer du att få hjälp om det skulle hända något med robotgräsklipparens begränsningskabel eller gräsmattan som nämnts tidigare.

Boka en tid redan idag

Du blir av med stubbarna snabbt och enkelt

Vi utför stubbfräsning i Stockholm- och Uppsalaområdet till ett fast överenskommet pris. Kontakta oss redan idag så kommer vi ut och tittar på vilka stubbar som du vill få bort och för att lämna ett prisförslag på arbetet. Sedan om du accepterar vår offert så kan du få bort dina oönskade stubbar redan samma dag. Detta innebär att du inte binder dig till några kostnader innan arbetet påbörjas.

 

Snabbt & Effektivt

En stubbe och dess rötter fräser vi effektivt bort på några minuter. Kvar blir ett djupt hål som du enkelt fyller upp med jord.

 

Tryggt & Säkert

En maskin som gör jobbet skonar både rygg, armar och ben. Med vår skyddsutrustning blir borttagningen av stubben säker.

 

Träflis till återanvändning

När vi fräser dina stubbar får du träflis som du kan återanvända som marktäckare eller som material till komposten.

 

Låg kostnad för stubbfräsningen

När du anlitar oss för borttagning av stubbar har du rätt till rutavdrag på arbetskostnaden.

Före stubborttagningen

Kvar efter trädfällningen är stubbar som är otroligt mödosamt att ta bort själv. En enklare metod är att ta bort trädstubbarna är med en stubbfräs. En stubbfräs är en kraftfull maskin som bryter ned trät till flis.

Efter stubbfräsningen

När trädstubben och rötterna är bortfrästa blir en restprodukt kvar i form av träflis. Det kan du sedan använda som fyllnadsmaterial eller som marktäckare i rabatter och under buskar. Träflisen hjälper till att hålla marken fuktig och förhindrar tillväxt av ogräs.

Stubbfräsning i Uppsala och Norra Stockholm

Robert Hammar driver TrädgårdSmart

Vår stubbfräsare i Uppsala och norra Stockholm

Robert utgår ifrån Bälinge i Uppsala och fräser stubbar i hela Uppsala och norra Stockholm.

Av Robert kan du också få hjälp med val av en robotgräsklippare som passar din fastighet och förutsättningar, service och installation av gräsklipparen. Förutom att han kan hjälpa dig med att bli av med stubbarna så är han expert på gräsmattor och robotgräsklippare samt monterar luftvärmepumpar.

Stubbfräsning i södra Stockholm

Tomas Gedal driver Gentas

Vår stubbfräsare i södra Stockholm

Tomas utgår ifrån Trångsund i Stockholm och utför stubbfräsning i södra Stockholm.

Tomas tar inte bara enkelt bort dina stubbar med sin stubbfräs utan kan även hjälpa dig med sin expertis inom robotgräsklippare, montering av robotgräsklippare och gräsmattevård. Utöver trädgårdsarbeten så utför han dessutom installationer av luftvärmepumpar.

 

Pris för stubbfräsning

Angivna priser är efter rutavdrag på arbetskostnaden och exklusive framkörning.

 • Stubbfräsning Stockholm Uppsala med stubbfräs
  Första stubben
  1490 kr
  Max 70 cm bred inklusive rotben
 • Trädstubbe som blir kvar efter trädfällningen
  Övriga stubbar
  690 kr
  Prisbilden varierar utifrån stubbens bredd

Boka tid för stubborttagning

Boka in en tid redan idag så kommer vi till dig och fräser bort dina stubbar. På så sätt kan du vara säker på att du får en tid på en dag som passar dig bäst. Ange önskemål om ett datum eller en veckodag vid din bokning så försöker vi anpassa vår planering utifrån dina önskemål. Vi kommer sedan att bekräfta din bokning med ett mejl. Vi fräser stubbar i Stockholms och Uppsalas län.

[wpforms id=”1325″]


Stubbfräsning i Uppsala
Uppsala
RobertStubbfräsning i Stockholm
Stockholm
TomasStubbfräsning i Sollentuna
Sollentuna
RobertStubbfräsning i Ekerö
Ekerö
Tomas

Kom i kontakt med oss!

Berätta hur GTS Trädgård kan hjälpa dig, välj den kontaktform som passar dig bäst. Under dagarna är vi ute på arbeten och då kan vi ha begränsad möjlighet att svara i telefon. Dock försöker vi återkoppla så snart det bara går.

 


Ring till oss!

Slå oss en signal, men tänk på att det kan vara svårt att komma fram till oss under högsäsong. Du når oss på 010-214 61 50.

 


Kontakta oss!

Vi har gjort det väldigt smidigt för dig med hjälp av vårt kontaktformulär. Med det kan du även boka in en tid direkt.

 


Skicka ett mejl!

Droppa ett mejl till oss med dina funderingar eller önskemål. Vår adress är [email protected]

Frågor och svar

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna.

Vad innebär stubbfräsning?

Det mest skonsammaste sättet att bli av med en stubbe är när du anlitar oss för att ta bort stubbar med en stubbfräs. Maskinen vi använder är både smidig och tar sig lätt fram nästan var som helst eftersom den är väldigt kompakt. När vi fräser en stubbe med vår maskin så fräser stubbfräsen ned stubben och rötterna till träflis. Träflisen  kan du återanvända som fyllnadsmaterial i gropen som blir kvar efter att stubbarna har blivit bortfrästa, marktäckare eller för kompostering.

Hur får jag bort trädstubbarna?

En trädstubbe kan man antingen få uppgrävd eller bortfräst. Att gräva bort en stubbe eller ta bort den för hand ger ett större avtryck och skadar marken mer än om man tar bort den med en stubbfräs. Stubbfräsning är smidigare, snabbare och lämnar mindre avtryck på mark och kringliggande omgivning.

Vad kostar det att få bort stubbarna?

Vi tar ut en startavgift för den första stubben som även täcker kostnaden för etableringen. Därefter sätts priset beroende på hur många stubbar som ska tas bort, storleken på stubbarna och trädslag.

Vi har en annan prissättning för häckfräsning om vill du bli av med en häck utan att gräva