Gödslingsabonnemang i Stockholm och Uppsala

Din nyckel till en frodigare gräsmatta

Professionellt gräsvårdsprogram

Drömmer du om att förvandla din tråkiga trädgård till en frodig oas? Då är du på rätt plats! Hos GTS Trädgård erbjuder vi ett gödningsabonnemang som tillför din trädgård den essentiella näring och omsorg den behöver för att frodas med grönska.

Våra gödningspaket är lika bra som de som används av stora golfklubbar och fotbollslag i hela Sverige. Varför inte ge din trädgård samma fina behandling? Vi kan göra jobbet åt dig!

Om du vill förbättra din trädgård till sommaren eller behöver hjälp med att fräscha upp den efter en kall vinter, är vi här för dig. Vi erbjuder lösningar som är anpassade efter just dina behov. Vi erbjuder ett paket som är designade för att tillgodose en variation av önskemål och budgetar. Vare sig du föredrar att ta hand om det själv eller önskar ge din trädgård den allra bästa omsorgen, har vi det perfekta alternativet för dig.

Gör-det-själv

Du föredrar professionella produkter men gör arbetet själv.

5 400 kr

Upp till 500 m2

Priset är inklusive moms.

Premium plan

Vi kommer vid fyra tillfällen under säsongen och gödslar och stödsår din gräsmatta.

2 890 kr

Upp till 500 m2

Priset är inklusive moms och efter rutavdrag per tillfälle. För större gräsytor +15 kr/m2.

Tilläggstjänster

Våra tilläggstjänster är utformade för att komplettera och förbättra den övergripande skötseln av din gräsmatta. Vi förstår att varje gräsmatta är unik och därför kan ha specifika behov.

Begär offert

RUT-avdrag på arbetskostnaden

Tillvalstjänster enligt önskemål. Gratis konsultation i samband med vårgödslingen.

Skräddarsytt gräsvårdprogram för varje årstid

Kompletta paket för varje årstid för optimalt resultat

Vårgödsling

Ett skräddarsytt gödslingsprogram för att ge din trädgård en kick-start

Gödslingspaket vårmix

Genom att gödsla gräsmattan på våren med vår vårmix ger du din gräsmatta en bra start. Vårmixen innehåller viktiga mineraler och näringsämnen som snabbt stimulerar tillväxten och ökar styrkan och motståndskraften hos gräsmattan. Gräsmattor är extra känsliga på våren och mer mottagliga för sjukdomar, så vårödslingen är extra viktig.

Sommargödsling

Vi ger din gräsmatta all den energi den behöver under sommaren

Gödslingspaket sommarmix

Ge din gräsmatta ett oöverträffat övertag med vår exklusiva sommarmix – den hemligheten dina grannar bara kan drömma om! Genom optimal gödsling och maskinell stödsådd får du en tät, ogräsfri gräsmatta. Upplev skillnaden och låt ditt gräs blomstra med maximal groddbarhet. Gör ditt gräshav till områdets avundsjuka.

Höstgödsling

Ett avgörande steg för en livskraftig gräsmatta nästa år

Gödslingspaket höstmix

Höstgödslingen är avgörande för en stark, frodig gräsmatta inför nästa säsong. Den tillför nödvändiga näringsämnen som stärker gräsrotsystemet och gör gräsmattan motståndskraftig mot kyla och frost. Det reparerar sommarens skador och förbereder din gräsmatta för våren. En investering i din trädgårds framtida skönhet och hälsa.

Våra proffsprodukter

Flytande gödsel

Gräset tar lätt upp flytande gödsel genom sitt bladverk. Mixen är anpassad för respektiv säsong.

Granulerat gödsel

Långtidsverkande gödselgranulat upp till 12 veckor. Vår, sommar och höst/vintergödsel för årstiden.

Gräsfrön

Gräsfrön har hög kvalitet för stödsådd av gräsmattan. Läggs ut 2 gånger under växtsäsongen.

Varför välja GTS Trädgård

Varför välja oss för gödsling av din gräsmatta?

Låt vårt expertteam på gräsmattevårdare ta din trädgård till nya höjder! Med vår unika kombination av expertkunskap och specialtillverkade gödselprogram anpassade för varje säsong, garanterar vi att din gräsmatta inte bara överlever utan frodas. Vi arbetar hand i hand med ledande leverantörer för att kunna erbjuda dig precis det din gräsmatta behöver – inget mer, inget mindre. Vårt mål är din gräsmattas perfektion.

Vi förstår vikten av en lummig, inbjudande gräsmatta som ett levande visitkort för ditt hem. Därför har våra tjänstepaket allt; från innovativ flytande gödsel och jordförbättrare till långtidsverkande granulat och premiumgräsfrön för stödsådd. Vi utrustar dig med de essentiella näringsämnen som krävs för att säkerställa en tät och motståndskraftig grön matta.

Och här kommer den bästa delen – Våra tjänster är berättigade till rutavdrag! Detta innebär att du kan ge din gräsmatta lyxig omsorg och samtidigt dra nytta av ekonomiska fördelar.

Vänta inte längre! Det är dags att transformera din gräsmatta till det gröna, frodiga paradis du alltid drömt om. Boka din behandling idag och upplev skillnaden med oss!

Professionell vård av gräsmattan

Vi erbjuder specialiserad gödslingstjänst för att ge ditt gräs den bästa omsorg det behöver.

Ett skötselprogram som ger resultat

Vårt skötselprogram ger konkreta, önskade resultat för din gräsmatta.

Tillgång till gräsvårdsprodukter som proffsen använder

Med oss får du tillgång till samma högkvalitativa gräsvårdsprodukter som proffsen använder för optimal effekt.

Du får snyggaste paradgräsmatta i grannskapet

Tack vare vår tjänst kommer du att ha en gräsmatta som överglänser alla andra i grannskapet.

Frågor och svar

Experttjänster för gräsmattor

Vanliga frågor om vårt gödslingsprogram

Frågor och svar

Här finner du vanliga frågor och svar om våra gödslingspaket i Stockholm och Uppsala. Vi har sammanställt denna information för att ge dig en djupare förståelse för hur GTS Trädgård kan omvandla din gräsmatta till grannskapets perfekta yta.

Vår gödslingsservice är skräddarsydd för varje kunds unika behov, oavsett om du är bosatt i Stockholm eller Uppsala. Genom att ta del av dessa frågor och svar hoppas vi kunna ge dig allt nödvändigt underlag för att välja oss som din trädgårdspartner.

GTS Trädgårds gödslingspaket strävar efter att ge ditt gräs optimala förutsättningar för en frisk och välmående gräsmatta. Vårt sortiment består av marknadens bästa produkter som tillför gräset nödvändiga näringsämnen under alla årstider.

Vidare erbjuder vi personlig rådgivning och stöd för att säkerställa att våra kunder får tillgång till högkvalitativa produkter som ger gräset den näring det behöver. Denna omsorg bidrar till att gräsmattan blir stark, tät och mer motståndskraftig mot sjukdomar och skadedjur.

Vårt gödslingspaket är nyckeln till en välmående gräsmatta året runt. Det innehåller professionella produkter i både flytande och granulatform, noggrant utvalda för att passa alla säsonger. Din gräsmatta får optimal näring för att frodas i sin styrka och grönska.

Flytande gödsel ger snabbt resultat som syns direkt, medan granulat arbetar långsamt för att ge långvarig näring. Med vårt paket får gräset den omsorg det förtjänar vid rätt tidpunkt.

GTS Trädgård samarbetar endast med utvalda leverantörer för att säkerställa att våra kunder kan köpa marknadens bästa produkter. Vi väljer leverantörer som levererar högkvalitativa produkter som uppfyller våra stränga krav.

Exempelvis samarbetar vi med Indigrow för innovativa gräsvårdsprodukter, Skånefrö för gräsfrön anpassade till vårt klimat, och Hasselfors Garden för högkvalitativ jord och gödsel för en frisk gräsmatta.

Genom dessa partnerskap kan vi garantera att våra kunder har allt de behöver för att vårda sin gräsmatta på bästa sätt.

GTS är stolta över sitt lokala engagemang och erbjuder sina tjänster till kunder i Uppsala och Stockholm. Med en djup förståelse för det lokala klimatet och marken kan vi skräddarsy lösningar som passar perfekt här.

När du väljer oss för din gräsmatta får du inte bara högkvalitativa produkter, utan också personlig service och skräddarsydda råd som motsvarar dina specifika behov. Vi stöttar dig genom hela processen – från planering och produktval till installation och underhåll – för att säkerställa att din gräsmatta förblir vackert grön.

Relaterade artiklar

Den ultimata lösningen för den perfekta gräsmatta

Ge inte din gräsmatta mindre uppmärksamhet än den förtjänar; förbättra den med vår lösning. Vi har ett speciellt erbjudande som passar perfekt för alla årstider, med topprodukter både i flytande form och granulat. Det för att ge gräset all den näring den behöver.

Vi erbjuder en komplett lösning för din gräsmatta, som omfattar noggrant utvalda metoder för sådd och underhåll. Vårt mål är att din gräsmatta ska se sitt bästa ut året om. Du får flytande gödsel som är full av viktiga mineraler, hållbara granulat som verkar länge, och toppkvalitet på gräsfrö. Allt detta hjälper till att göra din gräsmatta vackrare än någonsin.

Vårt specialgödselprogram ser till att din gräsmatta blir grön, tjock och stark, redo att stå emot sjukdomar och imponera på alla som ser den. Passa på att förbättra din gräsmatta till något extra.

Kontakta Robert och Tomas

Vi finns här för att förverkliga din trädgårdsdröm. Kontakta oss idag för att samtala om dina behov och låt GTS-Trädgård vara din samarbetspartner för att skapa en vacker och välskött trädgård.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 2
Fyll i för- och efternamn
Välj typ av fråga